Ny Blog

Ny Blog

Hej derude
Jeg har i noget tid gået og overvejet om jeg skulle prøve at begynde på at blogge, da jeg synes at det er en god måde, at kunne følge sin egen udvikling på og dele sine tanker, ideer og interesser med andre. Grunden til at jeg har valgt at kalde bloggen north er for at skille mig ud fra andre blogs, det skulle også være noget som var enkelt og nemt at huske og havde en symbolsk betydning. North betyder nord og symbolisere skandinavien.

Da det her er mit første officielle blogindlæg, vil jeg starte med at skrive lidt om mig selv. Mit navn er Louise, jeg er 18 år gammel og jeg studere innovation og design på handels gymnasiet i Århus. Jeg interesserer mig for mode, arkitektur, design og musik. Jeg har ikke tænkt mig at skrive en roman om mig selv, men følg med på bloggen og du kommer til at lære mig meget bedre at kende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Blog