Ny Blog

Love is a verb

Dagens indlæg i dag står i kærlighedens tegn, jeg håber i alle nyder jeres valentine med en i holder af, om det så er en kæreste, en god ven eller måske mor så  handler i dag om kærlighed. I dagens anledning har jeg fundet nogle lækre vibes frem fra en af mine absolut yndlings artister, nemlig selveste John Mayer. Hav en fortsat god valentine derude og husk husk husk at vise jeres nærmeste at i holder af dem.

(klik på billedet for at høre sangen)john-mayer-where-the-light-is-.png

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Blog